Welcome Guest! To enable all features please Login. New Registrations are disabled.

Notification

Icon
Error

Gawain
#1 Posted : Tuesday, March 17, 2015 7:44:09 PM(UTC)
Gawain



Joined: 4/11/2014(UTC)
Posts: 0

Thanks: 1 times
I have nine cameras installed, and have the mobile client activated.

All cameras appear and operate within the desktop Smart Client; however, only seven cameras are visible within the mobile client. This is new, as all cameras worked until two days ago.

For two of my cameras (within the mobile client), the image is not there, and the phrase "Camera lost" appears. The weird thing is if I select either camera and play back historical imagery, it appears/plays.

Has anyone experienced this, or know of a solution?

Thanks,
Gawain
Bo
#2 Posted : Wednesday, March 18, 2015 12:50:18 PM(UTC)
Bo



Joined: 8/30/2012(UTC)
Posts: 1,115

Thanks: 35 times
Was thanked: 317 time(s) in 298 post(s)
Yours Sincerely, Bo Andersen
 1 user thanked Bo for this useful post.
Gawain on 3/18/2015(UTC)
Gawain
#3 Posted : Wednesday, March 18, 2015 7:13:36 PM(UTC)
Gawain



Joined: 4/11/2014(UTC)
Posts: 0

Thanks: 1 times
Thanks. The permissions were accurate. I restarted the mobile server and that seemed to solve the problem for now. Not sure what caused it though.
Brian
#4 Posted : Sunday, May 17, 2015 3:54:19 AM(UTC)
Brian



Joined: 5/16/2015(UTC)
Posts: 0

I am having this same issue. I tired restarting the Mobile server as well as rebooting the server but cam 4 will drop out of the mobile client after a short time.
Torsten
#5 Posted : Wednesday, May 20, 2015 10:17:15 AM(UTC)
Torsten



Joined: 2/11/2013(UTC)
Posts: 451

Thanks: 28 times
Was thanked: 127 time(s) in 119 post(s)
Can you see the cam if you connect with an ordinary SmartClient? (always a good check)

Torsten
Brian
#6 Posted : Wednesday, May 20, 2015 2:51:13 PM(UTC)
Brian



Joined: 5/16/2015(UTC)
Posts: 0

Originally Posted by: Torsten Go to Quoted Post
Can you see the cam if you connect with an ordinary SmartClient? (always a good check)

Torsten


Yes, the camera is viewable in Smart Client. The Connection Lost message is in the Mobile Client only and only for that camera to date.
Torsten
#7 Posted : Thursday, May 21, 2015 10:28:58 AM(UTC)
Torsten



Joined: 2/11/2013(UTC)
Posts: 451

Thanks: 28 times
Was thanked: 127 time(s) in 119 post(s)
Hm. You ought to make s Support Case - a Supporter will have to see the installation, the log files, try different things and need of course access to the installation.

Pls create a case.

Torsten
Users browsing this topic
Guest (3)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.