Welcome Guest! To enable all features please Login. New Registrations are disabled.

Notification

Icon
Error

Juraj
#1 Posted : Thursday, November 27, 2014 1:20:00 PM(UTC)
Juraj



Joined: 11/27/2014(UTC)
Posts: 4

Thanks: 2 times
Hello,

we have a problem with the XProtect GO. After upgrade to 2014 version 8.6b now 8.6c us after restarting the recording server or server (PC) everi time stops the camera to record when motion is detected.
On the client's image and yellow by stopping. The mobile app is not an image. Are installed AXIS M1014 - 6 units and 1 - pc P3364-VE. If the settings for motion detection set the Exclude All - OK, and save,
then turn Include All - OK and save it so it will work. But after restart it again stops. This fault I noticed the Essential version or the Professional.

Lenovo PC

Milestone XProtect GO 2014
Version 8.6c Build: 166
SLC:
1D6-250C-590D Expires: 9/29/2015
Device pack 7.6

Windows 7 Professional
SP1
Intel(R) Pentium(R) CPU G630T
@ 2,30 GHz
4 GB RAM
64 bit OS

Teh software issue is random (1 a day or 1 a wek)

Thanks

Juraj Jakcs
Justin
#2 Posted : Monday, December 1, 2014 12:13:19 PM(UTC)
Justin



Joined: 4/10/2012(UTC)
Posts: 1,643

Thanks: 196 times
Was thanked: 415 time(s) in 375 post(s)
Ah I believe the issue might be that the management application cannot write or update the devices.ini file.

Try to go to
C:\ProgramData\VideoDeviceDrivers\C_\Program Files (x86)\Milestone\DevicePack\Devices
and confirm, firstly that there is a file in that directory called devices.ini. Secondly that the file has read write privileges for everyone. Thirdly if the issue still persists can you try and rename the file to be devices.ini.old and then try and update the cameras settings, do the issues persist?
Kind regards

Justin

Please remember to thank people who assist you by using the thank option at the top of any useful posts.
 1 user thanked Justin for this useful post.
Juraj on 12/11/2014(UTC)
Juraj
#3 Posted : Tuesday, December 2, 2014 1:40:48 AM(UTC)
Juraj



Joined: 11/27/2014(UTC)
Posts: 4

Thanks: 2 times
Hello Justin,

Thank you for your reply but it does not work. I watched devices.ini, there is full access. I also tried to create a new devices.ini.old but devices.ini was formed and the problem still persists.

Anyway thank you for your help.
Justin
#4 Posted : Tuesday, December 2, 2014 10:42:00 AM(UTC)
Justin



Joined: 4/10/2012(UTC)
Posts: 1,643

Thanks: 196 times
Was thanked: 415 time(s) in 375 post(s)
Well nothing springs to mind, my advice would be to open a case with support support@milestonesys.com, if you've seen the issue on Essential or Professional please provide access to these installations, or the log files from these installs and we'll see if we can trace it back.
Kind regards

Justin

Please remember to thank people who assist you by using the thank option at the top of any useful posts.
 1 user thanked Justin for this useful post.
Juraj on 12/11/2014(UTC)
Juraj
#5 Posted : Thursday, December 11, 2014 2:15:02 AM(UTC)
Juraj



Joined: 11/27/2014(UTC)
Posts: 4

Thanks: 2 times
Hello.

answer from tech. support :(

Thank you for contacting Milestone Support.

We do not provide phone or email technical support for XProtect Go as it is a free product.

Instead we recommend you try accessing the XProtect Go Support website: http://www.milestonesys.com/go
From where it is possible to get more information on the product and also post issues on the forum for others to respond to.

Juraj
#6 Posted : Sunday, December 21, 2014 9:13:53 PM(UTC)
Juraj



Joined: 11/27/2014(UTC)
Posts: 4

Thanks: 2 times
Hello Justin,

your privat mail box is full.

here is the cace number: MSC130383 / Technical Support XProtect GO [ ref:_00D208Uid._50020ezOBg:ref ]

Thanks Jakcsi
Justin
#7 Posted : Tuesday, December 23, 2014 1:48:25 PM(UTC)
Justin



Joined: 4/10/2012(UTC)
Posts: 1,643

Thanks: 196 times
Was thanked: 415 time(s) in 375 post(s)
Popular guy apparently, I'll have a look into it for you.
Kind regards

Justin

Please remember to thank people who assist you by using the thank option at the top of any useful posts.
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.